Hon som ger mig styrka…

Hej allihopa!

image

Min dotter är den som ger mig mest styrka att ta mig igenom allt och orka stå på egna ben.. Jag har henne på heltid och skulle inte önska mig annat… Hon är en  charmig liten krabat som alltid får mig att le… Såklart finns det jobbigare dagar, men vad vore en bra dag om man inte upplevde en dålig?! Det är lite kul att så mycket saker kan förändras när man får barn.. Ett exempel är att jag tex alltid varit super rädd för insekter.. Men ser jag en insekt nu som närmar sig min dotter finns inte rädslan där, då kommer skyddsinstinkten fram och tar över.. Det är en ganska häftig känsla.. =)

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om min dotter här men det ska jag inte göra.. Inte allt på en gång! Men jag ville bara dela med mig av en stor glädje i mitt liv!

Hoppas ni alla har en toppen kväll/natt och sussar gott!

Puss och kram

Promenera dig smal när du har barn…

image

Hej allesammans!
Mitt namn är brownie här på bloggen och jag är en tjej på 24 år som är ensamstående mamma..
Jag älskar mitt liv med min dotter, och hinner med det mesta med henne vid min sida..
Som vi alla tycker är det viktigt att hålla formen på kroppen, och mitt sätt är att promenera mycket med min dotter.. Jag äger ett eget hus och studerar just nu till ekonomi och redovisningsassistent =)
Jag hoppas att ni är många där ute som vill följa med på min resa!

Puss och kram

Hejsan mitt namn är Caroline! Min blogg ska handla om min vardag, vad jag har för kläder från vilken butik och vad jag har för mig… Även då jag är ensamstående mamma har jag inte förlorat gnistan för stil och kläder!!